30 Ocak 2012 Pazartesi

Kuala Lumpur / İkiz Kuleler

Petronas İkiz Kuleler
Kuala Lumpur Şehir Merkezi
451,9 metre yükseklikte, tüm ihtişamıyla duran Petronas İkiz Kuleleri modern Malezya’nın dünyaca bilinen bir ikonudur. 41. kattaki ünlü gök köprüyü mutlaka ziyaret edin ve ‘dünyaya yukarıdan bakmanın’ heyecanını sakın kaçırmayın.  





Bu pırıl pırıl çelik ve cam yapı fotoğraf için hem gündüz hem de gece müthiş bir arka plan sunmaktadır.
Kuala Lumpur Şehir Merkezi’nin başyapıtı olan bu kuleler, en son teknoloji ürünü Kuala Lumpur Kongre Merkezi’ni, Suria Kuala Lumpur Şehir Merkezi alışveriş merkezini, beş yıldızlı bir oteli, kusuruz peyzajı ile Kuala Lumpur Şehir Merkezi Parkı’nı ve de bir camiyi içermektedir.   Bu alan hem ziyaretçiler hem de yerli halk için önemli bir çekim merkezidir.

Giriş: Gök köprüsüne giriş ücretsizdir ve ilk gelen ilk kullanır ilkesiyle hizmet verir. Ziyaretçilere bilet için erken saatte sıraya girmeleri önerilmektedir, çünkü yalnızca sınırlı sayıda kişinin yukarı çıkmasına müsaade edilmektedir (Günlük 1200 ziyaretçi izni vardır).  
Açık olduğu saatler: 8.30 - 19.00
Pazartesi günleri kapalıdır.
Tel: 03-2331 8080 / 2331 7619
Nasıl gidilir: Kuala Lumpur Şehir Merkezi İstasyonuna Gitmek için Hızlı KL Hafif Raylı Sistem
Ulaşımını Kullanın.

1 yorum:

  1. MALEZYA kuala kumprda yeşillikleri imkanımız olsada gezsek gelsek 99 adadan oluşan türistik yerleri var.. adamlarda huzur var bizlerde ise fırsatını bulan millete huzursuzluk uapmak için elindengeleni yapar amma kendide huzursuz olur çünki emekli olunca 4 -5 koruyucu ile korunurlar madam korkmuyonda huzurlu ülkedesinde niye yalnız gezemiyon . adamlarda tüm dinler diller serbest ana dil ingilizce herkez huzurlu bizdede serbest olsada ana dil TÜRKÇE olarak tüm diller serbesleşip istediği gibi giyinip kuşansa. inşaallah.

    YanıtlaSil